ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ

Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Πλατανούλια η ανοικτή συνέλευση των κατοίκων της Τ.Κ. Δένδρων παρουσία του δημάρχου Στ. Τσικριτσή, του προέδρου Δ. Ρίζου, των αντιδημάρχων Ν. Νταλαγιάννη, Ν. Αρβανίτη, Ευ. Μαμανού – Χατζή και Δ. Μπάσμπα, δημοτικών και τοπικών συμβούλων και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων των τριών χωριών.

Στη σημερινή συνέλευση κυριάρχησε ο προβληματισμός για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τόσο ο σεισμό του 2021 όσο και οι καταστροφικές πλημμύρες του φθινοπώρου με δεδομένο ότι μέχρι και σήμερα δεν έχουν δοθεί αποζημιώσεις ούτε έχουν αποκατασταθεί ζημιές.

Προβληματισμός αναπτύχθηκε και για το πρόβλημα της σχολικής στέγης στην περιοχή, αναδείχθηκαν τα προβλήματα της κατεστραμμένης αγροτικής οδοποιίας, ζητήθηκαν παρεμβάσεις στον αθλητισμό και στο πολιτισμό, ενώ αναδείχθηκαν και θέματα που αφορούν την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και τα αδέσποτα.

Τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι αντιδήμαρχοι που άκουσαν με προσοχή της παρεμβάσεις των κατοίκων, τόνισαν ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων σε όλα τα χωριά και τις πόλεις του δήμου μέσα από ουσιαστικές παρεμβάσεις και υπογράμμισαν ότι οι λαϊκές συνελεύσεις θα γίνονται κάθε μήνα ώστε να εξετάζεται η πρόοδος στην επίλυση προβλημάτων και να αναδεικνύονται νέες αναγκαιότητες της κάθε περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ