ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Συναντήσεις εργασίας πραγματοποίησαν τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων κ. Γαρυφαλλιά Καρυστιανού και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού κ. Ηρακλή Γερογιώκα.

Οι συζητήσεις εστιάστηκαν στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, στις αποφάσεις που έχουν παρθεί από το όργανο την προηγούμενη θητεία και έχουν ολοκληρωθεί (δράσεις και πρωτοβουλίες), καθώς και σε αυτές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τα μέλη του προεδρείου ενημέρωσαν τους αιρετούς για την καμπάνια των εγγραφών των μελών η οποία έτρεχε από τον Δεκέμβριο του 2023 και σημείωσε τεράστια επιτυχία (135+ εγγραφές νέων που κατοικούν στον Δήμο Λαρισαίων), αποδεικνύοντας ότι η νέα γενιά ενδιαφέρεται για την πόλη και τον Δήμο της!

Τέλος, τους ενημέρωσαν ακόμη και για τις προπαρασκευαστικές εργασίες που διενεργούνται αυτές τις μέρες για την συγκρότηση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Τόσο η Πρόεδρος, όσο και ο Αντιδήμαρχος εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στα μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας για την άψογη δουλειά και το σπουδαίο έργο που έχει πραγματοποιηθεί αυτά τα χρόνια από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν -εκ μέρους του Προεδρείου- η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Φωτεινή Μυσιρλή, ο Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Χατιλάρης και η Γραμματέας κ. Κυριακή Τσιαντού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ