ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

Ζήτησε ο Χρήστος Καπετάνος σε συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη

Ο Υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης επισκέφτηκε σήμερα τη ΔΟΥ Λάρισας όπου τον υποδέχτηκε ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, παρόντων του Διευθυντή Πασχάλη Τζιαστούδη και του Υποδιεθυντή, Χρήστου Παύλου.

Ο υφυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με ζητήματα που αφορούν το Νομό Λάρισας και μάλιστα πραγματοποίησε μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Χρήστο Καπετάνο, ο οποίος έκανε μια ουσιαστική αναφορά στον Χάρη Θεοχάρη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη φορολογική στήριξη των συμπολιτών μας οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα χωριά, ενισχύοντας την προσπάθεια να κρατηθούν αυτά ζωντανά.

Άλλωστε ο Χρήστος Καπετάνος προεκλογικά επισκέφθηκε όλα τα χωριά του Νομού Λάρισας ακόμη και τα πιο μικρά και απομακρυσμένα ώστε να έχει μια συνολική εικόνα του Νομού που εκπροσωπεί.
Αναφορά έγινε στην παράταση των δηλώσεων στην ΑΑΔΕ για την συμβολαιακή Γεωργία, θέμα για το οποίο έχει καταθέσει και σχετική ερώτηση στην Βουλή ο Λαρισαίος βουλευτής.

Τέλος έγινε αναφορά σε ένα θέμα σημαντικό για τους Λαρισαίους ψαράδες και αφορά τα POS.
Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Χάρη Θεοχάρη, ο Χρήστος Καπετάνος προέβη στις εξής δηλώσεις:

«Υποδέχτηκα σήμερα στη ΔΟΥ Λάρισας τον Υφυπουργό Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη και τον ενημέρωσα σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν στο νομό μετά μάλιστα και τις καταστροφές που υπέστη από την πρόσφατη θεομηνία. Συζητήσαμε για την εφαρμογή των μηχανημάτων POS σε διαφόρους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας και την περεταίρω βελτίωση της νομοθεσίας που αφορά επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε χωριά κρατώντας τα ζωντανα.

Είναι πολύ σημαντικό να συμβάλουμε δίνοντας οικονομικά κίνητρα στην στήριξη αυτών των ανθρώπων οι οποίοι καταβάλουν προσπάθειες στο να κρατηθεί ζωντανό και το πιο μικρό και απομακρυσμένο χωριό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ