ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Η αποφασιστικότητα για την μαζικοποίηση, τη συνέχεια και την κλιμάκωση του αγώνα βρέθηκε στο επίκεντρο της μαζικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν χθες οι αγρότες στο μπλόκο Πλατυκάμπου στη Λάρισα. Στο μπλόκο έχουν συγκεντρωθεί από την Τετάρτη και παραμένουν εκατοντάδες τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα από γεωργούς και κτηνοτρόφους που δίνουν δίκαιο αγώνα επιβίωσης.

Σε μαχητικό κλίμα, οι βιοπαλαιστές γεωργοί και κτηνοτρόφοι συζήτησαν στη συνέλευσή τους για τη συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής με εκπροσώπους από τους Αγροτικούς Συλλόγους και τα χωριά. Αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη στο μπλόκο, συζήτησαν για το πώς αυτό θα οργανωθεί ζωντανά. Ακόμα, εκφράστηκε η ανάγκη το κύμα νέων δυνάμεων που καταφθάνει καθημερινά να μεγαλώσει και να αγκαλιάσει κάθε χωριό της Λάρισας.

Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε να στηριχθεί η αγροτική κινητοποίηση που οργανώνεται αύριο στη Λάρισα, όπου στις 12 το μεσημέρι τρακτέρ θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία. Μάλιστα, τη Δευτέρα 29 Γενάρη, καλούν στις 12 το μεσημέρι τους μαζικούς φορείς της πόλης στη κεντρική πλατεία προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους. Στη συνέχεια όσοι συμμετάσχουν στην κινητοποίηση θα συνενωθούν με τα τρακτέρ και τους αγρότες του μπλόκου Πλατυκάμπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ