ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Θ. ΛΙΒΑΝΙΟ ΚΑΙ Δ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ

Διαδοχικές συναντήσεις με υπουργούς πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου με επικεφαλής τον δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή συνοδευόμενος απο τους αντιδημάρχους Νίκο Νταλαγιάννη και Διαμάντω Μπάσμπα την Παρασκευή 26/1/2024.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο στον οποίο παρέδωσε φάκελο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Στη συνάντηση, ο υπουργός δήλωσε ότι για πρώτη φορά έρχεται από την πλευρά του Δήμου Τυρνάβου ένας τέτοιος φάκελος στο υπουργείο και δεσμεύτηκε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων. Από την πλευρά του ο Στέλιος Τσικριτσής τόνισε ότι απαιτούνται άμεσες ενέργειες, καθώς τα προβλήματα αυτά δημιουργούν μια εκρηκτική και δύσκολη κατάσταση στους δημότες οι οποίοι επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Ακόμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δημήτρη Παπαστεργίου, Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου συζητήθηκαν ζητήματα του δήμου στα οποία έχει την άμεση αρμοδιότητα το υπουργείο. Και σε αυτή τη συνάντηση η δημοτική αρχή Τυρνάβου τόνισε την ανάγκη στενής συνεργασίας με το υπουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των δημοτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ