ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024: ΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, CARNAVAL RUN ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσουν για τη φετινή διοργάνωση οι υπεύθυνοι του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού όπως άλλωστε φάνηκε σήμερα κατά τη διάρκεια την συγκέντρωσης της οργανωτικής επιτροπής με τις καρναβαλικές ομάδες και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων που αγκαλιάζουν το φετινό καρναβάλι και το μπουρανί.

Οπως ανέφερε στη συνάντηση η αντιδήμαρχος Ευγενία Μαμανού – Χατζή η τελετή έναρξης θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει την ανάγνωση του όρκου των καρναβαλιστών και την εμφάνιση των μπουλουκιών καθώς επίσης και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα οι διοργανωτές κατέληξαν στο θέμα του φετινού καρναβαλιού που θα στέλνει ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα, αποφάσισαν την αλλαγή φοράς της παρέλασης που θα ξεκινάει μπροστά από το 10 Γυμνάσιο και θα καταλήγει  στη διασταύρωση των οδών Πολυτεχνείου και Τριανταφύλλου ή στα εξοχικά αν κριθεί αναγκαίο.

Επίσης αποφασίστηκε η διοργάνωση παιδικού Καρναβαλιού το Σάββατο 9 Μαρτίου το μεσημέρι και η διοργάνωση σε συνεργασία με τους Δρομείς Τυρνάβου Carnaval Run το πρωί της Κυριακή 10 Μαρτίου σε διαδρομή που θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία στο φετινό καρναβάλι θα παρελάσουν περισσότερα από 20 άρματα με χιλιάδες καρναβαλιστές ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι ο αριθμός αρμάτων και συμμετεχόντων θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Και σήμερα όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις κυριάρχησε η αισιοδοξία για μια πετυχημένη και ασφαλή διοργάνωση με την κ. Μαμανού να απευθυνει εκ νέου κάλεσμα συμμετοχής σε φορείς και μεμονωμένα άτομα για ενεργή συμμετοχή στις εκδηλώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ