ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ: ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Ολα δείχνουν ότι οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να σφίξουν τον κλοιό γύρω από την κυβέρνηση ασκώντας έντονες πιέσεις για να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους.

Αλλωστε αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η μαζική και δυναμική συνάντηση εκπροσώπων από όλα τα μπλόκα που συνεδριάζουν από τις 12.00 μ. στο πνευματικό κέντρο της Νίκαιας με στόχο να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Ηδη από τις πρώτες εισηγήσεις των συμμετεχόντων διαφάνηκε η έντονη διάθεση για κλιμάκωση του αγώνα με μπορφή που θα αποφασιστεί στο τέλος της σύσκεψης.

Τους εκπροσώπους των αγροτών χαιρέτισε στην έναρξη της σύσκεψης ο Κώστας Τζέλλας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

«Έχουμε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, αλλά μπορούμε με τους αγώνες μας να ανατρέψουμε τέτοιες πολιτικές και να επιβάλλουμε λύσεις προς όφελός μας», τόνισε εισηγητικά ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας και εκπρόσωπος του μπλόκου Πλατυκάμπου.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν με αποφασιστικότητα στα μπλόκα που έχουν στήσει σε όλη τη χώρα με στόχο την ενίσχυση της αγωνιστικής πίεσης προς την κυβέρνηση, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους όπως μείωση του κόστους παραγωγής και αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος εξαιτίας της μείωσης της παραγωγής που προκάλεσαν οι μεγάλες ζημιές από καιρικά φαινόμενα και ασθένειες, αλλά και οι μεγάλες περικοπές της ΚΑΠ στη βασική και στις συνδεδεμένες σε κάποια προϊόντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ