«ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» ΖΗΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 48ΧΡΟΝΟΥ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗ

Συγκλονίζει η μαρτυρία του για τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας με δράστη το γιο του

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του πατέρα του 48χρονου Τυρναβίτη που συνελήφθη για τη δολοφονία του Λαρισαίου 50χρονου μουσικού Ν.ΝΤ. χθες στην Αθήνα. Μιλώντας στην τηλεόραση του star ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του γιού του λέγοντας ότι πρέπει να σαπίσει στη φυλακή. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα τον ίδιο και τη σύζυγό του από τον ίδιο τους τον γιό.

Ο48χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του μουσικού είχε απασχολήσει τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πατέρα του, για κλοπές και ληστείες, ενώ είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Το ποινικό παρελθόν του κατηγορούμενου

Δεν ήταν όμως το μοναδικό περιστατικό στο οποίο ο κατηγορούμενος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής. Στις 20 Μαΐου του 2021 είχε ξυλοκοπήσει πολίτη στον Τύρναβο, ενώ στις 13 Ιανουαρίου του 2024 είχε απειλήσει πελάτες αλλά και ιδιοκτήτη επιχείρησης στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του Star, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές, του είχε δοθεί αγωγή αλλά είναι άγνωστο αν την έπαιρνε, και έκλεβε, χτυπούσε, είχε παραβατική συμπεριφορά, μπαινόβγαινε στα αστυνομικά τμήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πρόσφατο περιστατικό σε καφέ του Τυρνάβου είχε συλληφθεί από την αστυνομία και με εντολή του Εισαγγελέα οδηγήθηκε σε δημόσιο ψυχιατρείο από όπου όμως πήρε σχεδόν αμέσως εξιτήριο και ίσως είναι ένα θέμα που πρέπει να διερευνηθεί.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 48χρονος που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας για την ανθρωποκτονία του μουσικού στα Εξάρχεια, παραδέχτηκε πως ξυλοκόπησε το θύμα. Ακόμη, όμως, εξετάζεται από τους άνδρες του Ανθρωποκτονιών, καθώς δεν έχει πει τον λόγο για τον οποίο προχώρησε στην παραπάνω πράξη.

Ο άνδρας, περίπου 50 ετών, που έφερε τραύμα στο κεφάλι, βρέθηκε νεκρός στις γύρω στις 4 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, που βρίσκεται επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι του 50χρονου μουσικού και τον βρήκαν με χτυπήματα στο κεφάλι από σφυρί. Λίγες ώρες πριν, είχε ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός του σε έναν φίλο του από τον Τύρναβο . Οι άνδρες της Aσφάλειας προσήγαγαν τον φίλο του ο οποίος ήταν μαζί του μέσα στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star κατά την προσαγωγή του ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής που κλήθηκε και πήγε στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, διαπίστωσε ότι ο 50χρονος έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι του, τα οποία είχαν προκληθεί από ισχυρά χτυπήματα.

Στο μπάνιο του μοιραίου διαμερίσματος βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα σφυρί.

Ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στην Αθήνα λίγες ώρες πριν το φόνο με ένα κλεμμένο αμάξι. Σύμφωνα με το Star, στις 20 Ιανουαρίου, 3 εβδομάδες πριν το έγκλημα στα Εξάρχεια, ο πατέρας του τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία. Είχε συλληφθεί και δικαστεί σε 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολή και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ