ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Σε συνεννόηση με συγγενής των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου θα τελέσει το ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στον τόπο μας.

Θα προηγηθεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος και στη συνέχεια θα τελέσει το μνημόσυνο, συνολικά, για όλα τα θύματα. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, και περί ώρα 11:30 π.μ., θα τελεστεί, στο σημείο του δυστυχήματος, αρχιερατικό τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κοιμηθέντων αδελφών μας.

Θερμή παράκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να παραστούν για να προσευχηθούν για τις ψυχές των συνανθρώπων μας να τηρήσουν πιστά τις υποδείξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, προσερχόμενοι στον χώρο.

Επίσης, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, και περί ώρα 11:00 π.μ., οπότε και συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από την ημέρα του δυστυχήματος, θα τελεστεί αρχιερατική επιμνημόσυνη δέηση, παρουσία των αρχών του τόπου, για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κοιμηθέντων αδελφών μας, στο σημείο της τραγωδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ