ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ»

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε για την εκδήλωση

Με μεγάλη χαρά πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για την Ακαδημία Αστέρια Τυρνάβου. Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι αντιδήμαρχοι Ευγενία Μαμανού και Νικόλαος Νταλαγιάννης και ο αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Τυρνάβου Κωνσταντίνος Φασέγκας.

Φυσικά δεν θα γινόταν χωρίς τους παίκτες και τις παίκτριες μας, τους γονείς, τους χορηγούς μας και τον αξιότιμο κ. Αντρέα Μπρέζα που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε το κατάστημα GivovaHellas.gr, τον Dimitris Petrotos που δώρισαν ποδοσφαιρικές μπάλες και το κατάστημα Braco Sport που δώρισε αθλητική ένδυση στους αγαπημένους μας παίκτες.

Και δεν θα γινόταν χωρίς δώρα για τους γονείς , τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους. Δώρο ρολόι από τον Πρόεδρο Ιωάννη Ρόπλο, δωροεπιταγή για επίπλωση σπιτιού από τον Αντιπρόεδρο Αντρέα Αναστασίου και πέλλετ από τον Γιώργο Αβδουλά.

Δώρα δόθηκαν και στους αριστούχους μας φυσικά. Με την ευγενική χορηγία του Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος. Οι αριστούχοι του γυμνασίου είναι ο Ψαθάς Ιωάννης, Θάνος Φίλιππος, Σιούτης Μάριος από το Κ16, ο Κυρεζογλου Στέλιος, Χαρακόπουλος Κυριάκος, Ζώρας Δημήτρης, Παπρας Αντώνης από το Κ13.

Ευχαριστούμε το Αναψυκτήριο Τύρναβος – Anapsiktirio Tirnavos που μας παραχώρησε τον υπέροχο χώρο του και το αρτοποιείο Μαντάς για τις νόστιμες βασιλόπιτες.

Να έχουμε μια δημιουργική και τυχερή χρονιά, με υγεία, αγάπη και διάθεση να μαθαίνουμε και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Και του χρόνου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ