ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ…

Τελικά είχε δεν είχε έγινε στον Τύρναβο ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού με τον πρόεδρο της Δ.Κ. Κ. Πατσίκα να παντρεύει στην είσοδο του δημαρχείου τον Τζακ με τον Νικ.

Η τελετή έγινε με κάθε επισημότητα ενώ το ζευγάρι τήρησε τα έθιμα και το τελετουργικό.

Ο γαμπρός περίμενε στα σκαλιά του δημαρχείου, η νύφη ήλθε με καθυστέρηση με τη συνοδεία του πατέρα, και με τα όργανα να παίζουν γαμήλια τραγούδια ενώ οι φίλοι του ζευγαριού είχαν δημιουργήσει ατμόσφαιρά χαράς και κεφιού.

Οι νεόνυμφοι και οι μάρτυρες υπέγραψαν τα χαρτιά ενώπιον του προέδρου και της αντιδημάρχου Ε. Μαμανού – Χατζή με φίλους και συγγενείς που τους πέταξαν ρύζι και με τους ήχους του κλαρίνου κατευθύνθηκαν προς το Εν Τυρνάβω όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι, αφού προηγουμένως ο παπάς που ήταν καλεσμένος στο γλέντι ευλόγησε και νουθέτησε τους νεόνυμφους. Την επιμέλεια του μουσικού προγράμματος είχε ο Θέμης Σαμαντζής, ενώ εμφανίστηκαν οι μουσικοί Γιάννης Ζιάκος κλαρίνο, Κώστας Κωστούλης κλαρίνο, Γιωργος Κολτίδας μπουζούκι, Χρήστος Καλαμπούκας, κιθάρα – λαούτο και τραγούδησαν η Λένα Ζέτα και ο Πάνος Κράιας.


Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η όλη εκδήλωση που στήθηκε από το σύλλογο Γαϊτανάκι – Μπουρανί του δήμου Τυρνάβου με τίτλο «ΓΑΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ δεν ήταν να γίνει…» έδειξε το τί πρέπει να περιμένουμε στον Τύρναβο από τα μέλη του συλλόγου μέχρι και τα μεσάνυχτα της Καθαρής Δευτέρας… 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ