ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΟΡΟΥ

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, η Λαρισαία Δήμητρα Σαμαρά, μαθήτρια της σχολής χορού Street Latin Dance Studio στη Λάρισα, κατέκτησε την 4η θέση στον διαγωνισμό χορού solo όλων των κατηγοριών. Η Δήμητρα εκπροσώπησε την Ελλάδα στο National Salsa Congress, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο διαγωνισμός είχε ως κριτήριο την τεχνική, την αντίληψη του ρυθμού και τη σκηνική παρουσία και συγκέντρωσε υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού, με συμμετοχές χορευτών από όλο τον κόσμο.

Συγχαρητήρια στη Δήμητρα Σαμαρά για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο φεστιβάλ χορού National Salsa Congress στη Βουλγαρία!
Η αφοσίωσή της και το ταλέντο της έλαμψαν πραγματικά κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της χορογραφίας της.

Οι προπονητές της , Ναταλί Κυριάκη και Αποστόλης Πισσάς βρισκόταν δίπλα της καθόλη τη διάρκεια του χορευτικού ταξιδιού της για να την καθοδηγήσουν και να την υποστηρίξουν βοηθώντας τη Δήμητρα να φτάσει σε αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα.

Οι υπεύθυνοι της σχολής αναφέρουν σχετικά:

«Ελπίζουμε αυτή η επιτυχία της Δήμητρας να ενθαρρύνει τους πολίτες της Λάρισας να γνωρίσουν την ενασχόληση με το χορό καθώς στο Street Latin Dance Studio, πιστεύουμε στη δύναμη του χορού που φέρνει κοντά τους ανθρώπους, εμπνέει δημιουργικότητα και σκορπίζει χαρά. Οι έμπειροι δάσκαλοί μας είναι αφοσιωμένοι στο να μοιράζονται την γνώση τους για όλα τα είδη χορού όπως salsa, bachata ,tango argentino, commercial/high heels,tumbao και παραδοσιακούς. Είτε είστε αρχάριος που κάνετε τα πρώτα σας βήματα είτε έμπειρος επαγγελματίας που προσπαθεί να βελτιώσει τις δεξιότητές και την τεχνική, η φιλόξενη και ζωντανή κοινότητα μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει στο χορευτικό σας ταξίδι.

Ελάτε μαζί μας στο Street Latin Dance Studio και ζήστε τη μεταδοτική ενέργεια και τη χαρά του χορού. Ας κινηθούμε και ας σκορπίσουμε μαζί την αγάπη του χορού στην πόλη μας!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ