ΝΕΟ ΣΑΡΩΘΡΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με ένα νέο σάρωθρο ενισχύθηκε ο στόλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου που αποκτά ένα ακόμα όπλο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το νέο μηχάνημα χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και αναμένεται να αλλάξει σημαντικά την εικόνα της πόλης. Λόγω του μικρού του μεγέθους είναι κατάλληλο να σκουπίζει και στους στενούς δρόμους, σε πλατείες και σε κοινόχρηστους χώρους καθώς και σε μέρη που δεν μπορούσε να εισέρθει το μεγάλο σάρωθρο.

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του Δημάρχου Τυρνάβου, Στέλιου Τσικριτσή, ο οποίος δήλωσε:

«Κάνουμε ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια για έναν καθαρότερο Δήμο. Παραλάβαμε το νέο σάρωθρο του Δήμου μας, με χρηματοδότηση και ένταξη στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, με το οποίο θα βελτιωθεί σημαντικά η καθαριότητα και η αισθητική της πόλης μας.

Προτεραιότητά μας η αντικατάσταση των παλιών οχημάτων και εξοπλισμού με μηχανήματα νέας τεχνολογίας, σύγχρονα και ασφαλή, που θα κάνουν τη διαφορά και θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το έργο μας. Με τον αγώνα μας και τη συνεχή διεκδίκηση κρατικής χρηματοδότησης, την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων προσπαθούμε ώστε να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας προς όφελος της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ