ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ 2 ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μετά από παρεμβάσεις του δημάρχου Τυρνάβου Στέλιου Τσικριτσή και του αντιδημάρχου Τεχνικών Εργων Ν. Αρβανίτη σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου από τη Δευτέρα 1 Απριλίου ξεκινούν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε όλο το μήκος της οδού 28ης Οκτωβρίου του δρόμου δηλαδή από την είσοδο του Αμπελώνα από Τύρναβο (εγκατάσταση Φυσικού Αερίου) μέχρι και το κρεοπωλείο Καραμουσλή (διασταύρωση με οδό Θερμοπυλών).

Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και του αναδόχου του έργου αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα σε μία εβδομάδα ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών αναμένεται να υπάρξει εκ περιτροπής διακοπή κυκλοφορίας στα δύο ρεύματα του δρόμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι το μόνο έργο ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιηθεί στον Αμπελώνα, αφού με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στην οδό Λαρίσης θα πέσει και εκεί νέος ασφαλτοτάπητας και αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα και άλλες ασφαλτοστρώσεις.

Εν τω μεταξύ πολύ σύντομα αναμένεται να κατασκευαστεί ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη Ροδιά, πιθανότατα με την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Πράσινο

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των ευνοϊκών για την ανάπτυξη των χόρτων καιρικών συνθηκών τα συνεργεία του δήμου με τη συνδρομή και εθελοντών έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για τον καθαρισμό πάρκων, πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων σε όλο το δήμο Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ