ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ Ο 55ΧΡΟΝΟΣ

Κόντρα στην εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση του Κολωνού, το μικτό ορκωτό δικαστήριο κήρυξε αθώα τη μητέρα της 12χρονης για τα αδικήματα της διακεκριμένης μαστροπείας και πορνογραφίας. Την έκρινε ένοχη για το αδίκημα της εκβίασης.

της Άννας Κανδύλη

Ο 55χρονος επιχειρηματίας κρίθηκε ένοχος για βιασμό του κοριτσιού, μαστροπεία με σκοπό το κέρδος, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια ενώ αθωώθηκε για εμπορία ανθρώπων. Κρίθηκε ένοχος και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους κατηγορούμενους, ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» κρίθηκε ένοχος για Διακεκριμένη μαστροπεία και παιδική πορνογραφία ενώ αθωώθηκε για απόπειρα γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη. Επιπλέον, το δικαστήριο έκρινε ενόχους 16 κατηγορούμενους κατά πλειοψηφία για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής, που επισύρει ποινή έως 15 έτη και χρηματική ποινή. Ένας κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για παιδική πορνογραφία.

Αντιθέτως το δικαστήριο κήρυξε αθώους έξι κατηγορούμενους για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης τετελεσμένης ή σε απόπειρα.

enikos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ