ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΝΩΝ: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΩΝΕΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ!

 Η Στ’ Τάξη στο 6ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ της ΔΠΕ Λάρισας-

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, η Στ’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Γόννων συμμετείχε στο 6ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και διοργανώθηκε από την Α/θμια Εκπαίδευση Λάρισας.

Οι μαθητές/τριές του σχολείου μας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο-Λαογραφικό Μουσείο Γόννων και υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μουσικής κ. Θεοδώρας Κολτσίδα έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων τραγουδώντας και χορεύοντας παραδοσιακά τραγούδια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Μουσικό φεστιβάλ συμμετέχουν περισσότεροι από 1200 μαθητές/τριες από διάφορες σχολικές μονάδες της Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας. Στο τέλος της παράστασης των παιδιών απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος στην μουσικό κ. Θεοδώρα Κολτσίδα και στη Δ/ντρια του σχολείου εκ μέρους της Δ/νσης από την κ. Αποστολάκη και τον αντιδήμαρχο παιδείας του Δήμου Τεμπών κ. Παναγιώτη Γκατζόγια!

Η Δ/ντρια του σχολείου κ. Αποστολίνα Σαΐτη εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά τους/τις μαθητές/τριες για την εξαιρετική εμφάνιση, την κ. Θεοδώρα Κολτσίδα για την προετοιμασία, τον δάσκαλο κ. Γεώργιο Αλεξανδρή για την καθοδήγηση, τον ακούραστο κ. Βασίλειο Καραβιδέ και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου-Λαογραφικό Μουσείο Γόννων για την εξαιρετική παρουσία, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γόννων κ. Θωμά Παπαδόντα και τους γονείς που παρακολούθησαν από κοντά τα παιδιά μας.

Το Δημοτικό Σχολείο Γόννων, γνωστό για τις συνεργασίας και για το ανοιχτό πνεύμα που το χαρακτηρίζει, απέδειξε με την παρουσία του στο Φεστιβάλ ότι “Η Μουσική Ενώνει, ανθρώπους, σχολεία, γενιές και ψυχές”!

Η Δ/ντρια του σχολείου ευχαριστεί θερμά την κ. Αικατερίνη Καραγιώργου Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Λάρισας και την κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων για την διοργάνωση για 6η συνεχόμενη χρονιά του υπέροχου μουσικού Φεστιβάλ καθώς επίσης και την Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Μαρία Αποστολάκη και τους συνεργάτες τους από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας για την εξαιρετική διοργάνωση. Και του χρόνου με υγεία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ