Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ “ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ” ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟ

Δείτε τη συλλυπητήρια ανακοίνωση

«Με οδύνη αποχαιρετώ έναν μεγάλο αγωνιστή του αγροτικού κόσμου, έναν σπουδαίο υπηρέτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έναν εξαίρετο φίλο και ΑΝΘΡΩΠΟ, τον Αλέκο Χονδρονάσιο».
Με αυτά τα λόγια, ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, αποχαιρετά τον Αντιδήμαρχο Κιλελέρ, Αλέκο Χονδρονάσιο, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, συνεχίζοντας:

«Ο Αλέκος, ήταν αγωνιστής της παράταξης, άφησε μεγάλο έργο ως Δήμαρχος Πλατυκάμπου και το δικό του προσωπικό “αποτύπωμα” ως Αντιδήμαρχος Κιλελέρ.

Πάνω απ’ όλα, όμως, υπηρέτησε με υπευθυνότητα και σεβασμό τον τόπο που αγάπησε, τους ανθρώπους του και ο κάμπος, μετά τον Γιώργο Λαδόπουλο, “χάνει” ακόμη ένα “καλό παιδί”.

Γιατί, ένα καλό παιδί ήσουν Αλέκο, που προσέφερες καθημερινά στους συμπολίτες σου, αφιέρωσες τη ζωή σου στον τόπο που αγάπησες και τιμούσες τις φιλίες σου. Θυμάμαι, όταν βρεθήκαμε μετά τη θεομηνία, που έτρεχες καθημερινά, για να βοηθήσεις τους συμπολίτες σου και σου είπα: “Που είσαι Αλέκο, γιατί δεν απαντάς στο τηλέφωνο;” Και μου απάντησες: “ποιο τηλέφωνο Χρήστο, το έχασα στις λάσπες”. Το ενδιαφέρον σου ήταν αποκλειστικά στους συγχωριανούς σου και πως θα βοηθήσεις.

Η Μελία, ο Πλατύκαμπος, το Κιλελέρ, που τόσο αγάπησες, θα σε ευγνωμονούν για πάντα…
Καλό ταξίδι, φίλε Αλέκο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ