ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ 1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι μαθηματικοί της Λάρισας είχαν την εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσουν δειγματικές διδασκαλίες από τους Μαθηματικούς του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Λάρισας, κ. Δημήτρη Λαμπρούλη και κ. Απόστολο Νασίκα, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024. Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του συμβούλου εκπαίδευσης των Μαθηματικών, κ. Κωνσταντίνου Μπουραζάνα.

Οι διδασκαλίες αυτές πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση διαδραστικού πίνακα και προσέφεραν στους μαθητές μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία, ενισχύοντας την μαθηματική σκέψη και την κατανόηση του διδακτικού αντικειμένου. Η δράση αυτή αποτελεί ένα παράδειγμα συνεργασίας και καινοτομίας στον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς οι εκπαιδευτικοί συνεργάστηκαν για τη βελτίωση της διδακτικής διαδικασίας και την προσφορά ενός πιο ποιοτικού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

Οι δειγματικές διδασκαλίες αποτελούν τεκμήριο πως οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συνεργαστούν δημιουργικά για την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την βελτιστοποίηση του μαθησιακού αποτελέσματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ