ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΣΤΗΣ

Στη Λάρισα βρέθηκε χθες ο κ. Νίκος Μπίστης μέλος Κεντρικού Πανελλαδικού Συντονιστικού και Εκλογικού Συντονιστικού της Νέας Αριστεράς, σε ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων για τον οργανωτικό και πολιτικό σχεδιασμό της Νέας Αριστεράς στον δρόμο προς τις Ευρωεκλογές.

Ο κ. Μπίστης έθεσε ως κύριο στόχο την εκλογή ενός τουλάχιστον Ευρωβουλευτή ή Ευρωβουλεύτριας της Νέας Αριστεράς, την αύξηση της ορατότητας αλλά και την αύξηση της επιρροής του κόμματος στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Επισήμανε ότι οι Ευρωεκλογές, σταθμός πάντα για την Ευρώπη, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και την κατεύθυνση που θα πάρει μια πιθανή ανασύνθεση του πολιτικού χάρτη, καθώς οι συσχετισμοί που θα διαμορφωθούν από αυτές, θα καθορίσουν τις απαντήσεις στις αλλεπάλληλες κρίσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας, όπου κι αν ζούμε. Έκανε, δε ειδική αναφορά στη Θεσσαλία αλλά και τα Τέμπη, επισημαίνοντας πως στις ευρωκελογές του 2024 η Νέα Αριστερά δίνει τη μάχη της ελπίδας, των οραμάτων και της προοπτικής και για τη Θεσσαλία.

Ο κ. Μπίστης αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ, επισήμανε ότι δεν μπορούν να δημιουργήσουν ένα αντίπαλο δέος απέναντι στη ΝΔ , καθώς, μεταξύ άλλων δεν διαφοροποιούνται σε μείζονα ζητήματα από αυτή γι’ αυτό και παρά τα προβλήματα της ΝΔ δεν φαίνεται να αποτελούν πειστική λύση ως αντίπαλο δέος, χαρακτήρισε δε τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη ως ένα κόμμα που εξελίσσεται σε σκετς επιθεωρήσεων. Τέλος, σημείωσε ότι με ένα καλό αποτέλεσμα η Νέα Αριστερά μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου μετά τις Ευρωεκλογές. Αυτός μαζί με ευρωκοινοβουλευτική εκπροσώπηση είναι ο διπλός στόχος της Νέας Αριστεράς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ