ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου αποτελούμενη από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Ευγενία Μαμανού τον αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα και Πολιτικής Προστασίας Νίκο Νταλαγιάννη τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Χατζηκράχτη και τον Τοπικό Σύμβουλο Ντίνο Μουσιάρη πρόσφερε το πρωί του Μ. Σαββάτου τσουρέκια σοκολατένια αυγά και λαμπάδες στις 50 σεισμόπληκτες οικογένειες του Δαμασίου που εξακολουθούν να μένουν σε κοντέινερ, 3 χρόνια και δυο μήνες μετά τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021.

Η κίνηση στήριξης και αλληλεγγύης στις οικογένειες αυτές που δοκιμάζονται καθημερινά έγινε σε συνεργασία με το Εργατικό κέντρο Λάρισας.

Η αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής έγινε δεκτή με θέρμη από τους σεισμόπληκτους, που βιώνουν την εγκατάλειψη από το κράτος και οι οποίοι πέρα από τις ευχαριστίες αντάλλαξαν ευχές για « καλό Πάσχα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία του δημάρχου Στ. Τσικριτσή ορίστηκε συνάντηση της επιτροπής των σεισμόπληκτων με την ηγεσία του υπουργείου και τις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί και η τοποθεσία της συνάντησης .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ