ΝΔ: ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΦΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν. ΚΑΡΔΟΥΛΑ

Λιγότερες από 48 ώρες για το άνοιγμα της κάλπης στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη προέδρων στις ΝΟΔΕ και τα… μικροπροβλήματα στη «γαλάζια» παράταξη δίνουν ήδη κλίμα για το τι θα ακολουθήσει.

Έτσι τη σκυτάλη της Λάρισας με τους 21 ΟΝΝΕΔίτες που αναμένεται να βάλουν μπουρλότο στη διαδικασία παίρνουν τα γειτονικά Τρίκαλα, με τον Λαρισαίο Νίκο Καρδούλα που προεδρεύει της εκεί ΝΕΦΕ να «αδειάζεται» κανονικά από την ίδια τη ΝΕΦΕ!!!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά την επιστολή Καρδούλα στα κεντρικά, με την οποία ζητείται η εξαίρεση 13 μελών της ΟΝΝΕΔ από τους εκλέκτορες, έρχεται η ανακοίνωση της ΝΕΦΕ Τρικάλων όπου ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει τα εξής: “ Σχετικά με επιστολές που δόθηκαν στην δημοσιότητα σας γνωρίζουμε ότι ουδέποτε συνεδρίασε η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Τρικάλων. Οι επιστολές οι οποίες βγήκαν στην δημοσιότητα ήταν προσωπικές αναφορές του προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής χωρίς να γνωρίζουμε το περιεχόμενό τους.
Σας κάνουμε δε γνωστό ότι ο τελικός εκλογικός κατάλογος περιέχει και τα 13 μέλη της ΟΝΝΕΔ και δεν αμφισβητείται από κανέναν η κομματική τους ιδιότητα”.

Άγνωστη παραμένει προς το παρόν η αντίδραση Καρδούλα (σ.σ. που δεν μπορεί, ως πρώην στρατιωτικός θα τα λέει και… “τσεκουράτα”), με δεδομένο μάλιστα το γεγονός πως η Συγγρού παραδέχτηκε εν μέρει το… ατόπημα για τους 4 εκ των 13, αποδίδοντας την περίφημη λίστα των ΟΝΝΕΔιτών σε «τεχνικό λάθος»!!

Πλάκα-πλάκα πάντως, 21 στη Λάρισα, 13άρι στα Τρίκαλα, το πάνε για τζακ-ποτ μπάχαλου στη «γαλάζια» παράταξη!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ