ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΕΙ – ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ

Η Τ.Ο ΑΕΙ –ΤΕΙ της ΚΝΕ  διοργανώνει φεστιβάλ την Πέμπτη 9 Ιούνη 20:30 στην πλατεία Ταχυδρομείου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ενόψει του 42ου φεστιβάλ ΚΝΕ –ΟΔΗΓΗΤΗ με σύνθημα “ΑΓΩΝΑΣ ,ΓΝΩΣΗ,ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΉ …ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΆΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΆ ΚΑΘΏΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ’.

ΓΝΩΣΗ των δυνατοτήτων που έχει ο λαός από τον πλούτο που παράγει ,από τα επιτεύγματα της επιστήμης και τη εξέλιξη της τεχνολογίας!!!

ΤΟΛΜΗ απέναντι σε αυτό που φαντάζει αδύνατο !!!

ΑΝΤΟΧΗ να μην λυγίσεις στις δυσκολίες της καθημερινότητας ,να μην παγιδευτείς στα πλοκάμια του συστήματος!!!

Με αφορμή την πραγματοποίηση του φεστιβάλ χθες μέλη της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ-ΤΕΙ της ΚΝΕ Λάρισας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τόνισαν τα εξής:

“Η ΚΝΕ καλεί κάθε φοιτητή και σπουδαστή που σήμερα βλέπει τις σπουδές του να υποβαθμίζονται συνεχώς ,την οικογένεια του να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα ,το πτυχίο του να είναι διαβατήριο για την ανεργία κάθε έναν που προβληματίζεται και πιστεύει ότι κάτι πρέπει να γίνει, να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ  ,να συζητήσουμε για το αν μπορεί ο κόσμος να αλλάξει .

Κάθε νέος και νέα από λαϊκή οικογένεια έχει συμφέρον σήμερα από την  πρόταση του ΚΚΕ ,έχει συμφέρον να συμπορευτεί με το ΚΚΕ ,να παλέψει και να οργανωθεί στη ΚΝΕ  ,παλεύοντας για την οριστική κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο ,παλεύοντας για το σοσιαλισμό κομμουνισμό”.

Το πρόγραμμα  του φεστιβάλ περιλαμβάνει ομιλία από τον Π. Κοδέλλα, μέλος του Γ.Π. Θεσσαλίας της ΚΝΕ, συναυλία με τους «Luminosity» και «Εναλλάξ», ενώ στο χώρο θα λειτουργήσει και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ