ΒΡΕΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ!!!

Από τύχη σήμερα νωρίς το απόγευμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο κέντρο του Αμπελώνα όταν ένα τεράστιο κλαδί σε ένα από τα πλατάνια που βρίσκονται δίπλα στην παιδική χαρά πίσω από την κεντρική πλατεία έσπασε και έπεσε με δύναμη στο έδαφος ακριβώς δίπλα από τραπέζι καφετέριας που λειτουργεί σε εκείνο το τμήμα της πλατείας.

δενδρο2δενδρο3Το τεράστιο κλαδί βάρους δεκάδων κιλών έπεσε με ορμή και εύλογα προκάλεσε ερωτήματα για το τί θα γινόταν σε περίπτωση που ήταν λίγο αργότερα και η παιδική χαρά ήταν γεμάτη παιδάκια ή αν τα τραπέζια της καφετέριας ήταν γεμάτα κόσμο.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν κλαδιά από τα δένδρα, που παραμένουν ασυντήρητα εδώ και πολύ καιρό, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους καταστηματάρχες που βρίσκονται στην πλατεία, αφού πολλές φορές όλοι τους έχουν δει κλαδιά να πέφτουν και μάλιστα σε μέρες που επικρατεί άπνοια ή η ένταση των ανέμων είναι πολύ μικρή,  όπως σήμερα.

“Φτάνει πια με την αδιαφορία όλων των ανευθυνοϋπεύθυνων στο δήμο. Τους έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό για το πρόβλημα με τα σπασμένα κλαδιά αλλά κανείς δεν έσπευσε να δώσει λύση.

Δηλαδή τί περιμένουν να χτυπήσει κάποιος και μετά να έλθουν χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα”, έλεγε φανερά νευριασμένος κάτοικος του Αμπελώνα, που βρέθηκε στο σημείο τη στιγμή που έπεσε το τεράστιο κλαδί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ