Image Not Found

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, με στόχο την εξάρθρωση κυκλώματος που εμπλέκεται σε παράνομους στοιχηματισμούς.

Με την αστυνομία να τηρεί σιγήν ιχθύος και το θέμα να έχει αναδείξει το αθλητικό σάιτ SDNA, οι λιγοστές πληροφορίες μιλούν για υπόθεση στην οποία φέρονται αναμεμειγμένοι πράκτορες του ΟΠΑΠ, μπουκ καθώς και πολίτες, με έγκυρη πηγή να κάνει λόγο για μεγάλα ποσά που διακινήθηκαν, ενώ σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη και στις πρώτες συλλήψεις.

Ε.Π.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα