ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ

Λαχτάρα πρωί-πρωί για επιβαίνοντες ΙΧ αυτοκινήτου που λαμπάδιασε σήμερα στο δρόμο Λάρισας-Καρδίτσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν γύρω στις 06.30 το πρωί, όταν όχημα που κινούνταν στο 16ο χλμ της οδού Λάρισας-Παλαμά στο ύψος των Βούναινων, και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ψύχραιμος ο οδηγός κατάφερε να σταθμεύσει και στη συνέχεια να εγκαταλείψει το όχημα δίχως να κινδυνεύσει κανείς, ενώ επιτόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, που με δύναμη 5 ανδρών κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά μία ώρα περίπου αργότερα.

Το όχημα καταστράφηκε ολοκληρωτικά, ενώ για το συμβάν διενεργείται σχετική προανάκριση.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ