ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Με τις κατηγορίες της εξύβρισης, της απειλής και της μέθης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο το πρωί της Δευτέρας ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων, που φέρεται ως πρωταγωνιστής επεισοδίου με αστυνομικούς. Η εκδίκαση της υπόθεσης δεν έγινε αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος και ο αυτοδιοικητικός αφέθηκε ελεύθερος.

Θυμίζουμε ότι ο αντιδήμαρχος συνελήφθη μετά από επεισόδιο με αστυνομικούς, μετά από βεβαίωση παράβασης του ΚΟΚ, ενώ σε μέτρηση αλκοτέστ φέρεται να έχει ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ