ΣΕ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το πτώμα άγνωστου άνδρα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κουτσουπιά, με τη σορό του άνδρα να παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μέχρι τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ ήδη και με εντολή εισαγγελέα οι αρμόδιοι θα προχωρήσουν άμεσα και σε εξετάσεις DNA

προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητά του.

Σύμφωνα με το Α’ Λ.Τ Αγιοκάμπου, που από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε μετά τον εντοπισμό του πτώματος που «ξεβράστηκε» στην παραλία, η σορός ανήκει σε μεσήλικα άνδρα, ηλικίας 50-60 ετών, μέτριας σωματικής διάπλασης (περίπου 1.60 μ.) και βάρους περίπου 70-80 κιλών.

Το πτώμα του άγνωστου, που εντοπίστηκε σε κατάσταση μερικής αποσύνθεσης, είχε μαύρα κοντά μαλλιά, μούσι και μουστάκι και σκούρα καστανά μάτια, ενώ φορούσε φανελάκι ανοιχτού χρώματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα απασχολεί και τις αρχές του γειτονικού Βόλου καθώς ερευνάται αν το πτώμα του άγνωστου ανήκει σε 30χρονο Θεσσαλονικιό που αγνοείται όταν τα ίχνη του χάθηκαν τον Αύγουστο του 2016 στην Αλόννησο, ωστόσο μιλώντας στο paidis.com ο διοικητής του Λιμεναρχείου Αγιοκάμπου ανθυποπλοίαρχος Α. Λουλούδης απέκλεισε κατηγορηματικά μία τέτοια περίπτωση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας η κατάσταση του πτώματος οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο άγνωστος άνδρας έχασε τη ζωή του άγνωστο πως λίγες μέρες νωρίτερα, ενώ στο κενό δείχνουν να πέφτουν μέχρι ώρας οι έρευνες των αρχών που εξετάζουν εξονυχιστικά κάθε πιθανή μαρτυρία που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Καταθέσεις επαγγελματιών και πληρωμάτων αλιευτικών σκαφών της ευρύτερης περιοχής δεν έφεραν προς το παρόν κανένα αποτέλεσμα, με τις έρευνες να παραμένουν στο σκοτάδι, ενώ πλέον οι αρχές διευρύνουν τον κύκλο των ερευνών εξετάζοντας περιπτώσεις εξαφανίσεων που έχουν δηλωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται από την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και πιθανολογείται πως θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άγνωστου άνδρα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ