ΣΤΟ “ΣΚΑΜΝΙ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΟ 2016

Μεταξύ των 9 κατηγορούμενων είναι και ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος που τους επισκέφθηκε για συμπαράσταση!!!

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας θα καθίσουν τη Δευτέρα 9 αγρότες που κατηγορούνται για το συντονισμό και την καθοδήγηση της κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε με τρακτέρ στα Τέμπη το 2016. 

Μεταξύ των αγροτών που δικάζονται είναι ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ. Λαρισαίων Αγροτών Χρ. Σιδερόπουλος, ο συνδικαλιστής από τη Γιάννουλη Φάνης Τραγάκης, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος που πήγε στα Τέμπη ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη για να συμπαρασταθεί στους αγρότες.

Με αφορμή τη δίκη καλούνται οι αγρότες να βρεθούν τη Δευτέρα για συμπαράσταση των κατηγορούμενων έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας.

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ