ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος Αμπελώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης γιορτής ανθοκομίας και συνδιοργανώνεται από το δήμο Τυρνάβου και το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών.
Στον ποδηλατικό γύρο που είχε σαν στόχο να διαδώσει την εθελοντική αιμοδοσία πήραν μέρος περισσότερα από 600 άτομα στην πλειοψηφία τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίου και λυκείου δείχνοντας ότι ο συγκεκριμένος αγώνας μπορεί και πρέπει να γίνει θεσμός για την περιοχή.

Στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα συνέβαλαν πέραν των διοργανωτών, το Α.Τ. Τυρνάβου και το περιφερειακό ιατρείο, ενώ η συνεργασία με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων υπήρξε άψογη.

Στο τέλος του αγώνα δόθηκαν ως έπαθλα σε συμμετέχοντες κατόπιν κληρώσεων ποδήλατα και κράνη, ενώ όσοι βρέθηκαν στο πάρκο της γιορτής κρασιού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη taekbonto από αθλητές του συλλόγου “ΕΥ ΖΗΝ” Αμπελώνα με την καθοδήγηση του προπονητή και δασκάλου τους Χαρ. Ντόβα.

Αξιέπαινη ήταν και η πρωτοβουλία των μαθητών του 4ου Δ.Σ. Τυρνάβου που συγκέντρωσαν καπάκια μπουκαλιών τα οποία παρέδωσαν στον Αριστέα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ