Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Η ΝΔ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Βραδιά κεφιού και γλεντιού, με πολλά παραλειπόμενα η χθεσινή στο καζάνι της οικογένειας Μανδηλά, που ήταν άριστοι οικοδεσπότες, δεν προσφέρονταν και για πολιτικές δηλώσεις.

Παρ’ όλα αυτά ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης δεν απέφυγε τον πειρασμό και σε ερώτηση του paidis.com για τις επόμενες εκλογές εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ όχι μόνο θα κερδίσει τις εκλογές αλλά θα βγει αυτοδύναμη από τις κάλπες. “Ολες οι κάλπες θα είναι μπλε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως από τα παραλειπόμενα πρέπει να σταθούμε στους θερμούς εναγκαλισμούς του κ. Αυγενάκη με τους υποψήφιους Ρ. Καραλαριώτου, Γ. Κόκουρα και Ν. Ευαγγέλου, αλλά και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας Ν. Παλάσκα.

Ο κ. Αυγενάκης δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την πορεία του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου συνομιλώντας με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Χρ. Τσιτσιρίγκο, αλλά και για τον ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου κατά τη διάρκεια της σύντομης συζήτησης που είχε με τον πρόεδρο Σ. Τζιούφα και το μέλος της διοίκησης Στ. Μιχαλόπουλο.

Πάντως αυτό που εντυπωσίασε όλους ήταν η άψογη φιλοξενία στο καζάνι όπου βρέθηκαν περίπου 500 άτομα, με τον Λάσκο Μανδηλά να είναι πανταχού παρών, αλλά και τους υπεύθυνους του χώρου κοινωνικών εκδηλώσεων “Ανδρομέδα” που είχαν την ευθύνη του κέτερινγκ να εντυπωσιάζουν με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ