ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Νέα επιστολή του Χρήστου Μπαχτσιβάνου

Δεν θίγω την υπόληψη του κ. Σπανογιάννη. Αναδείχθηκε πρώτος με διαφορά στις εκλογές του συλλόγου, και αυτό σημαίνει πολλά. Είμαι όμως υποχρεωμένος να εκφράσω τον κτηνοτροφικό κόσμο που αναρωτιέται δυο μήνες τί συμβαίνει.

Ο”καθαρός ουρανός”που δεν φοβάται τις αστραπές βγαίνει και απαντά στα ερωτήματα κ. Μπαϊραχτάρη . Εσύ όμως κρύφτηκες πίσω από τις ευθύνες σου. Η φιλοδοξία σου να γίνεις πρόεδρος σε έκανε να παραβιάζεις το καταστατικό του συλλόγου. Εντός 7 ημερών έπρεπε να εκλεγεί προεδρείο.

Πέρασαν δύο μήνες. Τίποτα. Οι εκλογές είναι άκυρες. Στην γενική συνέλευση απολογίσου για τα πεπραγμένα σου στους συναδέλφους και όρισε καινούργια ημερομηνία εκλογών ως οφείλεις.

Ο κ. Σπανογιάννης ας σταματήσει να σε καλύπτει επιτέλους . Εάν κ. Μπαϊραχτάρη είσαι καθαρός τότε ενημέρωσε μας.

Γιατί δεν υπήρχε δικαστικός λειτουργός την ημέρα των εκλογών; Κόπηκε παράβολο; Πρακτικό εκλογών υπάρχει; Ενημέρωσε μας αντί να γράφεις σχόλια σε ξένες αναρτήσεις. Αν ισχύουν οι φόβοι μου οποιαδήποτε κίνηση σου από εδώ και στο εξής θα θεωρείται ενοχή και η μόνη λύση είναι νέα ημερομηνία εκλογών με νόμιμες διαδικασίες και όχι όπως οι προηγούμενες.

Εάν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την κτηνοτροφία τότε οφείλεις να σεβαστείς τους κανόνες του συλλόγου.

ΥΓ Όσο για την παροιμία κύριε στην επιστρέφω πίσω…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ