25ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΥΛΙ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία των Φαρσάλων στην είδηση του θανάτου νεαρού αγρότη, που έχασε τη ζωή του μετά από φριχτό ατύχημα κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άτυχος 25χρονος έχασε τη ζωή του όταν κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών στο Κατωχώρι Φαρσάλων εγκλωβίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο «καρούλι» ποτίσματος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό του στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, ενώ για το τραγικό περιστατικό διεξάγεται προανάκριση.

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ