Ο Χαρ. Παπαδόπουλος για τη νέα του υποψηφιότητα στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας

Δείτε τί αναφέρει στην ανοικτή επιστολή του ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΣΛ

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της θητείας μου, ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, διαπιστώνω ότι τα τελευταία 7 χρόνια ήταν από τα πιο δύσκολα που βιώσαμε ως επιχειρηματίες, έμποροι αλλά και ως πολίτες της πολύπαθης Θεσσαλίας.
Μετά και από τις καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου Σεπτέμβρη, είναι πλέον εμφανείς οι επιπτώσεις στην καθημερινότητά μας.

Σε συνάρτηση και με τον πληθωρισμό, η αγορά ασφυκτιά.
Στην προηγούμενη θητεία μας, ως Πρόεδρος , μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και στις απαιτήσεις των καιρών και ο Εμπορικός Σύλλογος έγινε η φωνή των εμπόρων σε πανελλαδικό επίπεδο, φέρνοντας τα δίκαια αιτήματά μας, στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Με δυναμισμό, με αποφασιστικότητα αλλά και με στοχευμένες προτάσεις, συμβάλλαμε αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των καίριων προβλημάτων των επιχειρήσεων. Ήμασταν πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και με καθημερινή και υπεύθυνη ενημέρωση προς εσάς, σταθήκαμε δίπλα σας ενεργά κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Σήμερα λοιπόν, έχοντας πλήρη επίγνωση των υποχρεώσεων και των ευθυνών, που έχει η θέση του Προέδρου, ζητώ εγώ προσωπικά και όλα τα υποψήφια μέλη της νέας διοίκησης, την εμπιστοσύνη σας, προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί.

Τα τελευταία 7 χρόνια είμαι Πρόεδρος του ΕΣΛ και είμαι εδώ παρών για να συνεχίσω να παλεύω και να αγωνίζομαι για το συμφέρον όλων μας. Δεν φεύγω και επιστρέφω στον σύλλογο ανάλογα με τις ανάγκες και τα προσωπικά μου οφέλη.
Τα τελευταία επίσης 25 χρόνια είμαι ενεργός έμπορος, διατηρώ το κατάστημά μου στην πόλη της Λάρισας, δεν έχω απλά ένα επαγγελματικό ΑΦΜ ως διαβατήριό μου για την είσοδο μου στον χώρο του εμπορικού συνδικαλισμού και αγωνίζομαι και εγώ για την επιβίωσή μου όπως όλοι μας.

Επίσης επιλέγω συνειδητά την καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους μου, όσο το επιτρέπουν βέβαια οι συνθήκες, από την παντελή και πλήρη απουσία που επέλεξαν κάποιοι από τους προκατόχους μου.
Αν αυτό είναι υπερέκθεση τότε το άλλο είναι αδιαφορία.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να διαχωρίσω επίσης τη θέση μου από όλη αυτή την παραφιλολογία που επικρατεί αυτή την στιγμή στην πόλη μας.
Οι εκλογές είναι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και πρέπει να παραμείνουν έτσι. Ανήκουν στους εμπόρους, σε όλους εμάς και γίνονται για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας αλλά και για λύσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν. Δεν υπάρχουν χρώματα, κόμματα και προσωπικά οφέλη. Όλοι αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό, το ίδιο συμφέρον. Τα προβλήματα μας είναι ίδια και αφορούν όλους μας.

Σας καλώ λοιπόν να δείξετε την εμπιστοσύνη σας, στηρίζοντας με την ψήφο σας για την επόμενη θητεία, τον εμπορικό συνδυασμό ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, που έχω τη μεγάλη τιμή να είμαι επικεφαλής, πλαισιωμένος από μία ομάδα εξαίρετων και έμπειρων συνυποψηφίων από τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας, από διαφορετικούς κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων, με σημαντικό αποτύπωμα στην αγορά.

Όλοι μαζί, θέτουμε την εθελοντική μας προσφορά στη διάθεση του συλλόγου, με στόχο να εκφράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο τις ανάγκες των συναδέλφων εμπόρων και να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάδειξη της επιχειρηματικότητας της πόλης.
Οι αρχαιρεσίες μας θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Ιουλίου και είμαι βέβαιος και δεσμεύομαι για αυτό, πως με τους συμβούλους που θα επιλέξετε, θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο με συνέπεια και ευθύνη για τον κλάδο μας.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές μας, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική των τοπικών επιχειρήσεων.

Σταθείτε ενεργά και δυναμικά δίπλα στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας προς όφελος όλων μας.

Σας ευχαριστώ
Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΩ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ