Κοινή κάθοδος της «Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης» και του «Νέου Επιμελητηρίου» στις Επιμελητηριακές εκλογές

Επικεφαλής του νέου σχήματος θα είναι ο Βασίλης Ζάρκος

Eπικυρώθηκε σε κοινή συνεδρίαση η συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας της παράταξης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» με τη σύμπραξη της παράταξης «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ», ως ενιαίας πλέον οντότητας στη βάση προγραμματικών θέσεων.

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» συνεχίζει την πορεία της διευρυμένη κι ενδυναμωμένη πορευόμενη με γνώμονα τη στήριξη και ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας καθώς και τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα του τοπικού επιχειρείν και των ανθρώπων του. Μακριά από χρίσματα, κομματικές στηρίξεις και προσωπικές φιλοδοξίες επιχειρούμε να εκφράσουμε τη δυναμική των επιχειρηματιών του τόπου μας σε μια δύσκολη και απαιτητική συγκυρία.

Επικεφαλής του εγχειρήματος της συνεργασίας εξελέγη, στο πλαίσιο της χθεσινής κοινής συνεδρίασης, ο Βασίλης Ζάρκος. Σε δήλωσή του μετά την επικύρωση της συμφωνίας ο επικεφαλής της παράταξης τόνισε τα εξής:
« Βρισκόμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την επιχειρηματικότητα του νομού μας, με γνώση, όραμα, σχέδιο και στόχους. Όλοι οι συμμετέχοντες στην παράταξη είμαστε ισότιμα μέλη μιας ομάδας επιχειρηματιών που ως μοναδικό εφαλτήριο έχουμε την ειλικρινή και ανιδιοτελή προσφορά προς τους συναδέλφους.

Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι, γιατί για μας η επιχειρηματικότητα δεν έχει χρώμα. Αντλούμε τη δύναμή μας από τον επιχειρηματικό κόσμο και στον κόσμο αυτό αύριο θα λογοδοτήσουμε. Καλούμε όλους όσοι συμμερίζονται αυτές μας τις βασικές αρχές να συστρατευτούν μαζί μας, ώστε όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε το κοινό μας επιχειρηματικό μέλλον».
Το προσεχές διάστημα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι θέσεις της παράταξης καθώς και τα ονόματα όσων απαρτίζουν το κοινό ψηφοδέλτιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ