Διασκεδαστικό διήμερο Παρασκευή & Σάββατο με παιδικές δραστηριότητες, δώρα & γρανίτες Polaretti στο Fashion City Outlet!

Ο Μr. Polaretti είναι ένας πολύ γλυκός και αστείος πιγκουίνος που είναι φίλος των παιδιών εδώ και χρόνια. Ζει στην polarettilandia μια μαγική και μαγεμένη πόλη στον πόλο της Ανταρκτικής μαζί με όλους τους φίλους του. Νοιάζεται πολύ για το περιβάλλον και την προστασία ολόκληρου του πλανήτη και ξετρελαίνει τα παιδιά!

Έρχεται στο Fashion City Outlet την Παρασκευή 2 Αυγούστου από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο 3 Αυγούστου από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ για να προσφέρει δώρα και γρανίτες χωρίς συντηρητικά στα παιδιά πρωταγωνιστώντας σε ένα μοναδικό παιδικό event που περιλαμβάνει:

• Διαγωνισμό χορού με δώρα gadget Polaretti

• Blind game γεύσεων με δώρα γρανίτες Polaretti

• Ζωγραφική με φιγούρες Polaretti

Με την φροντίδα του καταστήματος Camelot, οι διάδρομοι του Fashion City Outlet αυτό το διήμερο θα γεμίσουν χαρούμενες παιδικές φωνούλες και ζωντάνια με πρωταγωνιστές τις μασκότ πιγκουίνου και τους φουσκωτούς πιγκουΐνους.

Ψωνίζουμε οι μεγάλοι απολαμβάνοντας εκπτώσεις έως 80% και τα παιδιά μας διασκεδάζουν στον υπέροχο χώρο του μεγαλύτερου εκπτωτικού κέντρου της Θεσσαλίας! Η Λάρισα ακόμη και τον Αύγουστο έχει τη δυνατότητα να μας προσφέρει αξέχαστες στιγμές στο φιλόξενο χώρο του Fashion City Outlet.

Fashion City Outlet
4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ