Νέα καταστήματα και ολοένα μεγαλύτερες προσφορές σας περιμένουν στο Fashion City Outlet!

Δύο νέα καταστήματα ειδών ένδυσης και ένα πλήρως ανακαινισμένο υποδέχεται το Fashion City Outlet το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλία. Δύο πολύ γνωστά brands προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα, αυξάνοντας τις επιλογές του καταναλωτή και δίνοντάς του την δυνατότητα να επιλέξει τα fashion items του καλοκαιριού, από μια μεγαλύτερη γκάμα ειδών, στις πιο συμφέρουσες πάντα τιμές!

Το Calvin Klein Οutlet, το Celestino, το ανανεωμένο και μεγαλύτερο Tommy Hilfiger Outlet ήρθαν να ενθουσιάσουν και να εμπνεύσουν το θεσσαλικό κοινό μέσα από εξαιρετικές γυναικείες και αντρικές συλλογές.
Με πολυετή παρουσία στο χώρο, η Celestino προσφέρει κορυφαία ρούχα, αξεσουάρ και είδη σπιτιού, πάντα στις καλύτερες τιμές και με τον πελάτη στο επίκεντρο.

Η Calvin Klein είναι ένα παγκόσμιο lifestyle brand που επιδίωξή του είναι να ενθουσιάζει και να εμπνέει το κοινό της, χρησιμοποιώντας προκλητικές εικόνες και εντυπωσιακά σχέδια που ξυπνούν τις αισθήσεις. Η συλλογή CALVIN KLEIN περιλαμβάνει ανδρικό και γυναικείο sportswear (casual ρουχισμό), outerwear, αρώματα, αξεσουάρ, υποδήματα, ανδρικά αξεσουάρ, γυναικεία φορέματα, κοστούμια, τσάντες και αντικείμενα για το σπίτι

Η Tommy Hilfiger είναι από τα κορυφαία designer lifestyle brands στον κόσμο και η συλλογή προσφέρει μια ευρεία επιλογή σχεδίων σε περισσότερες από 25 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου ανδρικού, γυναικείου και παιδικού sportswear ρουχισμού (casual clothing), υποδημάτων και αξεσουάρ.

Με μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζουν φυσικά και όλα τα υπόλοιπα καταστήματα του Fashion City Outlet τον Αύγουστο προσφέροντας σε απίστευτα χαμηλά τιμές όλα τα είδη των επώνυμων brands για τον άνδρα, την γυναίκα, το παιδί και το σπίτι.

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία αγορών στο Fashion City Outlet, τον απόλυτο καταναλωτικό και ψυχαγωγικό προορισμό της Θεσσαλίας!

Fashion City Outlet
4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ