Το Celestino εγκαινιάζει το νέο κατάστημά του στο Fashion City Outlet

Μια βραδιά γεμάτη μόδα, στυλ, μουσική και απολαυστικά cocktails!

Κάθε μέρα και μια έκπληξη στο Fashion City Outlet, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλία, καθώς νέες αφίξεις εμπλουτίζουν τα ήδη υπάρχοντα brands και προσφέρουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να αναζητήσει και να βρει ό,τι χρειάζεται σε ρουχισμό, υπόδηση, αξεσουάρ και οικιακό εξοπλισμό.

Το Celestino είναι ένα από τα νέα brands που λειτουργούν στους χώρους του και γιορτάζει το άνοιγμα του νέου καταστήματός του στη Λάρισα μ’ ένα μεγάλο opening event την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Μας καλεί να ζήσουμε τη μόδα σε μια βραδιά γεμάτη στυλ, διασκέδαση και εκπλήξεις, απολαμβάνοντας τη μουσική και μοναδικά δροσιστικά ποτά.

Με σχέδια που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και απογειώνουν κάθε look, η Celestino είναι ο απαραίτητος σύμμαχος για να εντυπωσιάσουμε σε κάθε μας εμφάνιση!

Και επειδή στο Fashion City Outlet δεν ψωνίζουμε μόνο, αλλά διασκεδάζουμε κιόλας, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Volta για αξέχαστε παιδικές δραστηριότητες και ατελείωτο παιχνίδι στον παιδότοπο που διαθέτει και που το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου διευρύνει το ωράριο του και λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα.

Ζήσε την απόλυτη καταναλωτική και ψυχαγωγική εμπειρία στο Fashion City Outlet, το κέντρο της καρδιάς μας!

Fashion City Outlet
4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ