Εξειδικευμένο εργαστήριο για γυναίκες επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο και την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

To Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου, σας προσκαλούν στο 1o εξειδικευμένο εργαστήριο για γυναίκες επιχειρηματίες με θέμα: «Πορεία Καριέρας (Career Path) – Νοοτροπία Ανάπτυξης (Growth Mindset) – Τεχνικές επικοινωνίας» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00- 21:00 στον δεύτερο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τις συμμετέχουσες του προγράμματος αλλά και για όσες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που συναντούν στην επαγγελματική ζωή, να δημιουργήσουν νέες ιδέες και λύσεις και να ενισχύσουν την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθησή τους.

Δυο λόγια για το εργαστήριο:

Πως μπορώ να προσδιορίσω την επαγγελματική μου εξέλιξη και σταδιοδρομία με σαφήνεια, αισιοδοξία και ρεαλισμό; Τι είναι η Νοοτροπία Ανάπτυξης – Growth Mindset και γιατί αποτελεί τη βάση για την προσωπική επιτυχία και εξέλιξή μας σε όλους του τομείς; Μαθαίνεται η τέχνη της επικοινωνίας; Ενίσχυσε τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και ξεκίνησε να τις χρησιμοποιείς δημιουργικά.

Εισηγητές:

Ευάγγελος Σιδέρης, Life and Business Coach, μέλος IPD.
Ελένη Ματράκη, Νομικός/Life, Wellness & Business coach/ Συνιδρύτρια IPD.

Το δωρεάν τετράμηνο πρόγραμμα mentoring για γυναίκες επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου είναι μία καινοτόμα, πρωτοποριακή δράση μακράς διαρκείας. Τη διαχείριση του προγράμματος, το συντονισμό και το matching μεταξύ mentor- mentee έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Πρόληψης και Ανάπτυξης – IPD.
Περισσότερες πληροφορίες: matraki@ipd.gr, 6979225780 & 6975900037.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ