Σειρά επαφών είχαν στα Φάρσαλα ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης Β. Ζάρκος και αντιπροσωπεία της παράταξης

Σειρά επαφών είχαν στα Φάρσαλα, στο πλαίσιο της 17ης γιορτής χαλβά, αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης και ο επικεφαλής της Βασίλης Ζάρκος. Στις συναντήσεις μετείχαν τα νυν μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου κ.κ. Νίκος Ντάγκας, Καλλιόπη Τζήκα, Γιώργος Τσιαπλές & Φάνης Γελαδάρης και οι υποψήφιοι της παράταξης στις επικείμενες εκλογές Γεωργία Μοσχοβίδη & Κώστας Τσουκαλάς.

Ειδικότερα η αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης συναντήθηκε αφενός με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σωτήρη Γιαννακόπουλο και αφετέρου με μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων. Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα του Επιμελητηρίου, οι αρχαιρεσίες του Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης αλλά και θέσεις της ΑΚΕ που αφορούν στην οργανωτική και διοικητική ανασυγκρότηση του Επιμελητηρίου, στη δικτύωση με τις τοπικές επιχειρήσεις, στις προκλήσεις και ευκαιρίες της επιχειρηματικότητας.

Κατά τη συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων ο κ. Ζάρκος αναφέρθηκε «στο σημαντικό έργο που παρήχθη από το Επιμελητήριο κατά τη διάρκεια της δωδεκάχρονης θητείας ως Προέδρου του κ. Γιαννακόπουλου» ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει «την αναγκαιότητα ενεργού συμμετοχής δυνάμεων από κάθε περιοχή της Π.Ε. Λάρισας στη διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές» αλλά και τις δεσμεύσεις της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης «για ευρεία συμμετοχή των φορέων της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής, μέσα από συνεχή διαβούλευση, στις αποφάσεις της νέας διοίκησης, από την επομένη των εκλογών».

ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Στο περιθώριο της γιορτής χαλβά η αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χρήστο Κέλλα και τους βουλευτές Χρήστο Καπετάνο (ΝΔ), Βασίλη Κόκκαλη (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) και Ευαγγελία Λιακούλη (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ