Παιδικές χαρές «ζούγκλα» στη Λάρισα – Πολλά τα παράπονα των περίοικων (φωτο)
Ξεχειλίζει η οργή κατοίκων, ειδικά γονέων, σε συνοικίες της Λάρισας για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν παιδικές χαρές στις παρυφές του κέντρου της πόλης.
Οπως εξηγούν τόσο στην περιοχή του ΑΤΑ στη συμβολή των οδών Αιόλου και Αυξεντίου, όσο και στη Χαραυγή στην οδό Γρεβενών, οι δύο παιδικες χαρές θυμίζουν ζούγκλα, εγκυμονώντας κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών αφού όπως κατήγγειλε πατέρας μικρού παιδιού μέσα στην παιδική χαρά λόγω των ψηλών και πυκνών χόρτων είναι βέβαιο ότι υπάρχουν φίδια.

Ενδεικτική της εγκατάλειψης η πινακίδα του δήμου στην παιδική χαρά και το ξύλινο πλαίσιο της.
Ανάλογη εικόνα και στη Χαραυγή όπου υπάρχει και ο επιπλέον κίνδυνος να ξεχαρβαλωθούν κάποια από τα παιχνίδια της παιδικής χαράς.

Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα:









Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























