Θλίψη για το θάνατο της 67χρονης συνταξιούχου εκπαιδευτικού Ευαγγελίας Σκουταρά – Αύριο Πέμπτη στη Λάρισα η κηδεία
Στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στη Λάρισα θα ψαλεί αύριο Πέμπτη 2 Απριλίου στις 12.30 μ.μ. η νεκρώσιμη ακολουθία για την Ευαγγελία Σκουταρά, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην τοπική κοινωνία.
Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκουταρά, τα παιδιά τους Δημήτριο Σκουταρά, Θεόφιλο – Ναυσικά Σκουταρά, εγγονή, αδέλφια και ανίψια.
Η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 12.00 μ.
Για τη μεταφορά του κόσμου θα υπάρχει λεωφορείο.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























