“SPRING TO LIFE” ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΡΠΙΛΙΟΥ ΣΤΟ Δ.Ω.Λ.

indonnationΤο Σάββατο 26 Απριλίου και ώρα 8.30 μ.μ., στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας υπό την αιγίδα του τελευταίου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συναυλία του γυναικείου φωνητικού συνόλου “InDONNAtiόn” με τον τίτλο “Spring to Life”.

Με ένα ρεπερτόριο που εκκινεί απο την κλασσική μουσική και περνάει στα jazz, gospel και  spiritual ακούσματα, οι σαράντα περίπου γυναίκες χορωδοί αναμένεται να καταπλήξουν το κοινό της πόλης μας με τις φωνητικές και χορευτικές τους ικανότητες.

Η μουσική διεύθυνση ανήκει στον μαέστρο Δημήτρη Κτιστάκη, ενώ τις χορογραφίες της παράστασης έχουν επιμεληθεί οι χορογράφοι Φαίη Σούκου και Κάτια Πατσιαμάνη. Στο πιάνο συνοδεύει η Φρόσω Αστ. Κτιστάκη, στην άρπα η Πέλη Πλίκα και στα κόρνα η Νέλλη Χολέβα και Έφη Μηνά. Στην παράσταση χορεύει η Στελίνα Ζακάρ, ενώ το κοστούμι επιμελήθηκε η Ελένη Ψύρρα.

Το γυναικείο Φωνητικό Σύνολο “InDONNAtiόn” είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δημιουργήθηκε το 2012 μετά απο πρωτοβουλία του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη και σκοπός του είναι η διάδοση της ποιοτικής χορωδιακής τέχνης προτείνοντας μία διαφορετική και πρωτότυπη προσέγγιση της χορωδιακής μουσικής. Έχει ήδη πραγματοποιήσει πρώτες πανελλήνιες εκτελέσεις και το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει, εκτός απο τα κλασικά έργα, συνθέσεις όπου συνδυάζονται μοναδικά η κίνηση και ο ήχος.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 8€ (κανονικό) και 5€ (μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων) και η προπώλησή & κράτηση θέσεων γίνεται είτε καθημερινώς στο τηλέφωνο 6955 995161, είτε τις ημέρες Τρίτη και  Τετάρτη 22&23 Απριλίου στο περίπτερο του Δήμου στην Κεντρική Πλατεία -έναντι δικαστικού μεγάρου- και ώρες 11π.μ.-2μ.μ. & 6μ.μ.-9μ.μ.

Γενικές πληροφορίες: e-mail: indonnation.mail@gmail.com, fb: InDonnation Γυναικεία Χορωδία, τηλ.: 6955 995161.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ