ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ Ο Κ. ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του εκλογικό κέντρο και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου

???????????????????????????????Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Κ. Νεμπεγλέρας εντάχθηκε σήμερα στο συνδυασμό του Κ. Τζανακούλη. Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόσωπο από το χώρο του αθλητισμού που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το συνδυασμό του νυν δημάρχου.

Μιλώντας με ενθουσιασμό και θέρμη  για τον αθλητή Κώστα ο δήμαρχος εξήρε την πορεία του τονίζοντας πως ο ρόλος του στα αθλητικά πράγματα θα είναι ουσιαστικός.

«Είναι  και δική μας σημαία, ο αρχηγός μας και μαζί θα προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στο κομμάτι που τόσο καλά γνωρίζει και υπηρετεί», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Κώστας Νεμπεγλέρας ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για έναν τελείως διαφορετικό αγώνα, από όσους έχει συνηθίσει. Θα τον δώσω με το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη και την ίδια θέληση και θέλω να βγω νικητής, ήταν οι δηλώσεις του.

«Ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι της πόλης που μας αφορά και μας πονά όλους και με την εμπειρία μου θα βοηθήσω»,έκλεισε την τοποθέτησή του ο  Λαρισαίος ποδοσφαιριστής.

Τα εγκαίνια

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Λάρισα Πόλη του Αύριο» θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 στις 9.00 μ.μ. Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού λειτουργεί στη συμβολή των οδών Κούμα 1 και Μ. Αλεξάνδρου και τα εγκαίνια του θα συνοδευτούν από την παρουσίαση του κεντρικού κορμού του ψηφοδελτίου της παράταξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ