ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

κολλάτοςΜε απόφασή του ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος ορίζει τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους του Δήμου Τεμπών με θητεία από 01/09/2014 μέχρι 28/02/2017, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. τον κ. Τσάτσαρη Χρήστο του Ευαγγέλου κατά τόπο Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Κάτω Ολύμπου, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Υπεύθυνος για θέματα Οικονομικών, Πολεοδομίας, και Τουρισμού.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τσούγιας Χρήστος του Νικολάου.

2. τον κ. Τσούγια Χρήστο του Νικολάου κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Γόννων, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Υπεύθυνος για θέματα Άρδευσης, Τεχνικών Εργων, Κοινωνικής Μέριμνας, και Κοιμητηρίων. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τσάτσαρης Χρήστος του Ευαγγέλου.

3. τον κ. Σαΐτη Αστέριο του Θεοδώρου κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Μακρυχωρίου, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Υπεύθυνος για θέματα Πρωτογενούς Τομέα, Αγροτικής Οδοποιίας, Μθχανημάτων Εργου, και Απασχόλησης.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τςεργάς Κων/νος του Γεωργίου.

4. τον κ. Τσεργά Κων/νο του Γεωργίου καθ’ ύλη Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Αμπελακίων, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Υπεύθυνος για θέματα Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού, Πρασίνου (Περιβάλλον), Γραφείο Κίνησης, και Προσωπικού. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Αντιδήμαρχος Σαΐτης Αστέριος του Θεοδώρου.

5. τον κ. Νταφούλη Κωνσταντίνο του Αντωνίου καθ’ ύλη Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Νέσσωνος, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Υπεύθυνος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας, και Παιδείας. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τςεργάς Κων/νος του Γεωργίου.

Β. Η ανάκληση του Αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου.

Γ. Οι Αντιδήμαρχοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλέγονται μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Σαΐτης Αστέριος του Θεοδώρου, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Τσάτσαρη Χρήστο του Ευαγγέλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ