ΧΡ. ΤΣΙΟΠΑΣ: ΓΚΑΦΑ Ή ΨΕΜΑ Η ΑΤΥΧΗΣ ΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ;

tsiopas-xristosΑμεση είναι η απάντηση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος δήμου Τυρνάβου Χρ. Τσιόπας στην ανακοίνωση του επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» Στ. Ροντούλη για την απουσία άδειας αμμοληψίας στο Δαμάσι.

Ο κ. Τσιόπας με επιστολή του στη σελίδα paidis.com, εμφανίζει τη γραπτή άδεια που εξέδωσε η διεύθυνση Τεχνικών Εργων της περιφέρειας και την οποία υπογράφει ο διευθυντής της υπηρεσίας Χρ. Λυτροκάπης.

Βάσει της συγκεκριμένης άδειας καλείται ο ανάδοχος του έργου στο Δαμάσι να κάνει αμμοληψία για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις στην κοίτη του χειμάρρου Γαλουγάβρα.

eggrafo2Η άδεια της υπηρεσίας εκδόθηκε στις 28 Αυγούστου 2014 κατόπιν αυτοψίας που έγινε στην περιοχή από κλιμάκιο της διεύθυνσης τεχνικών έργων και του δήμου Τυρνάβου.

Μάλιστα ο κ. Τσιόπας υπογραμμίζει ότι ο εργολάβος παρέδωσε αντίγραφο της άδειας και στην αστυνομία για να μπορέσει να κάνει τις αμμοληψίες.

eggrafo1

Με αυτά τα δεδομένα ο αντιδήμαρχος απευθύνει ερώτημα στον κ. Ροντούλη για το αν η ανακοίνωσή του ήταν γκάφα ή ένα ψέμα.

Παράλληλα τον καλεί να σταματήσει τις «παραγοντίστικες πρωτοβουλίες» και τις «προσωπικές επαφές», οι οποίες το μόνο που αποφέρουν είναι η όχληση της τοπικής κοινωνίας.

“Ας φροντίσει να μη νουθετεί τους άλλους αλλά να συμμαζέψει τον εαυτό του”, καταλήγει ο αντιδήμαρχος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ