ΠΡΟΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΚ

ελμεΣκοτωμός στη συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας εξαιτίας της απόφασης των ΣΥΝΕΚ να προτείνουν στη σημερινή διαδικασία τη συγκρότηση αναλογικού – αντιπροσωπευτικού προεδρείου, υιοθετώντας ουσιαστικά τις σχετικές προτάσεις που είχαν καταθέσει η ΔΑΚΕ και η ΠΕΚ, αλλάζοντας τελικά την προχθεσινή τους πρόταση για απλώς αναλογικό προεδρείο.

Τη στάση των ΣΥΝΕΚ καυτηρίασαν με δηλώσεις τους τόσο ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ που τόνισε ότι οι ΣΥΝΕΚ άλλαξαν θέση και υιοθέτησαν την πρόταση της ΔΑΚΕ ενώ κάτι ανάλογο εξέφρασε και ο εκπρόσωπος της ΠΕΚ σημειώνοντας ότι η παράταξή του εμμένει στην πρόταση για συγκρότηση αναλογικού αντιπροσωπευτικού προεδρείου με αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Παρέμβασης σημείωσε ότι πρόκειται για μία ακόμη αλλαγή στάσης από την πλευρά των ΣΥΝΕΚ, αφού απομακρύνθηκαν από τη θέση τους για αγωνιστικό προεδρείο, πέρασαν στη θέση για αναλογικό προεδρείο και σήμερα υιοθέτησαν τη θέση για αναλογικό – αντιπροσωπευτικό, αποδεικνύοντας ότι μπαίνουν πλέον για τα καλά στη λογική του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Αυτή την ώρα διεξάγεται η ψηφοφορία για τη συγκρότηση του προεδρείου, με την προερχόμενη από τις ΣΥΝΕΚ Ερμίνα Μαγαλιού να εκλέγεται στη θέση της προέδρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ