Ν. ΠΑΥΛΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ GREXIT

Ενδιαφέρουσα ομιλία του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αναβολή της επίσκεψης Παππά

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε το μέλος της Κ.Ε και της Οργανωτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παυλίδη  ως κεντρικό ομιλητή, μετά την αιφνιδιαστική αναβολή της επίσκεψης του υπουργού Επικρατείας κ. Παππά λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας η εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Παυλίδης αναφέρθηκε στα περίφημα σενάρια για Grexit , τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τη διαπραγμάτευση αλλά και τις «ρωγμές» που όπως είπε εμφανίζονται πλέον στις νεοφιλελεύθερες παρατάξεις της Ευρώπης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Το Grexit  δεν είναι επιλογή ούτε της  Ελλάδας αλλά ούτε και της Ευρώπης, την ώρα που υπάρχει οικονομική ανασφάλεια στη χώρα, ρευστό σκηνικό και τεράστια προσπάθεια διαπραγμάτευσης με τους εταίρους. Την ίδια ώρα δεν πρέπει να παραβλέψουμε τις «ρωγμές» που εμφανίζονται στις νεοφιλελεύθερες παρατάξεις της Ευρωζώνης με την παραδοχή τους για ύπαρξη ανθρωπιστικής κρίσης», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση Παυλίδη.

Τέλος το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι στόχος παραμένει «… να φύγει η καχυποψία και να παύσει  πλέον η ανυποληψία που ταλανίζει το πολιτικό  σύστημα  της  χώρας».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ