ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  63

Είχε και τι δεν είχε πάλι ο μπαχτσές συντονισμένοι μου. Διότι ως γνωστόν σε κάθε ευνομούμενη κοινωνία που σέβεται τον εαυτό της τα γεγονότα τρέχουν ωσάν… Βέγγος σε ελληνική ταινία για όοοολη  την οικογένεια! «Πήξαμε» λοιπόν που λες υποψιασμένε μου πάλι στο γεγονότο, ωστόσο τρία ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση.

Η ανακοίνωσις  του νέου προεδρείου της ΕΡΤ, που από την κατάληξη που χρησιμοποιώ και μόνο αντιλαμβάνεσαι και το μέγεθος της… σοβαρότητας, οι δηλώσεις Notis  για τη Μελίνα και ο… παλμός Άδωνι  σε εκδήλωση της ΔΑΠ!

Να ξεκαθαρίσω εξαρχής πως για τον Τσακνή δεν σκοπεύω να επεκταθώ, θαυμάζω άλλωστε το πόσο μακριά έβλεπε τραγουδώντας χρόνια πριν το «δημόσιο φορέα». Ένα παράπονο μόνο, προς τι ο Ταγματάρχης πλάι του? Χάθηκε ένας Μαχαιρίτσας ή έστω οι αφοί Κατσιμίχα? Χρόνια συνοδοιπόροι, ποιος «δάκτυλος» τους χώρισε? Ας αναλάβουν στην ανάγκη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να μην μείνουμε και μείς  με τον καημό και την απορία αντάμα.

Ας είναι, καλλιτεχνών συνέχεια (… που δεν είμαστε και όλοι, έτσι;)και πάω Notis.

«Θεά του κ@λου…» η Μελίνα Μερκούρη κατά τον κ. Σφακιανάκη, που ξεχωρίζει λέει από τους αποδέλοιπους διότι στο δικό του… μαχαλά πετάνε άνθη, όταν αλλού ίπτανται τραπέζια και καρέκλες.

Είπε και άλλα ο δημοφιλής «στολίζοντας» προφανώς με τα… άνθη που περίσσευαν τη Μελίνα- άλλωστε δεν είναι και τζουκ-μποξ για να τραγουδά μόνο, στον ελεύθερο χρόνο του έχει άποψη και την καταθέτει από πίστας- με τον κόσμο από κάτω στον… κόσμο του να παραληρεί και να προσυπογράφει τα λεγόμενα του ινδάλματος!

Δεν το κρύβω ακροατή μου, θορυβήθηκα. Μέχρι που κατέληξα πως εκτός από άνθη στο Notis  εντευκτήριον  πετάνε και… κοτσάνες. Και ησύχασα!

Περιχαρής δε, κλείνω με την υπερπαραγωγή που φέρει την κωδική  ονομασία «ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ».

Έσκισε ο Άδωνις ως άλλος μικρός «Καλαμάρας» και με το συμπάθιο ρε φίλε από κει ψηλά, όταν σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έδωσε το σύνθημα μαζί με τα ρέστα του.

Και Α και ΟΥ και ΔΑΠ Νου Δου  Φου Κου  και «πέσαν  τα τσιμέντα» από την… κερκίδα Αδώνιδος!!

Ασχολίαστος και τούτος ο οίστρος και πάμε για τραγούδι. Δικαιωματικά ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ και από το δίσκο του «Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ» ακούμε «Δημόσιος φορέας», σε στίχους Δ. Τσακνή-Μιχ. Μουστάκη  και μουσική Δ. Τσακνή.

Υ.Γ. Σύμφωνα με ασφαλείς εκτιμήσεις επιστημονικού συμβούλου της εκπομπής και τα τρία περιστατικά που μόλις περιγράψαμε παραπέμπονται στο ΕΣΥ, με εναλλακτική πρόταση αντιμετώπισης της κατάστασης ελλείψει  ρευστότητας βεβαίως-βεβαίως.

Δώστε βάση στο «σημείωμα» που συνοδεύει το κείμενο και για πολλοστή φορά… περαστικά μας!!

Χικ  FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ