Μ. ΖΙΑΚΑΣ: ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Όσο κι αν δεν είσαι προληπτικός, αν περνούσες αυτά που βιώνουν φέτος στον Τύρναβο, δεν θα ήταν εύκολο να μην γίνεις! Στις τάξεις του ιστορικού συλλόγου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι με τόσο θετικές εμφανίσεις, δεν καταφέρνουν να ανταμειφθούν σε βαθμούς, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν μέχρι στιγμής το ελάχιστο από εκείνο που θα άξιζαν να έχουν.

Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν «σημαδέψει» δοκάρι 12 φορές μέχρι τώρα, τα… λέει όλα!

Ο Μίλτος Ζιάκας μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» για την… κακοδαιμονία που δέρνει την ομάδα του, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως το… έργο θα αλλάξει σύντομα!

«Δεν είναι θέμα έλλειψης ικανοτήτων. Σε στιγμές που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, η τύχη μας γύρισε την πλάτη! Σίγουρα η απειρία είναι σημαντικός παράγοντας και αυτό το γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν, όμως όταν έχεις 12 δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι σε 9 αγώνες, είναι λογικό να θεωρείς ότι έχεις ατυχία. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» σχολίασε ο 44χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε για το προσεχές ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας: «Πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτούς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, όμως θα πάμε να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε σε άλλα παιχνίδια».

 

Δημήτρης Θεοδώρου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ