ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ…

Δεν πέρασε καιρός που ελάχιστοι μεν εξαγριωμένοι δε κάτοικοι της Μάνδρας, έκαναν άνω-κάτω τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας χρησιμοποιώντας απίστευτους χαρακτηρισμούς για τους πρόσφυγες και εκτοξεύοντας απειλές στο πρόσωπο του δημάρχου Λάρισας Απόστολου Καλογιάννη.

Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα η σημερινή συνάντησή τους με κλιμάκιο του δήμου με επικεφαλής το δήμαρχο να επισκέπτεται την κοινότητα, προκειμένου να ενημερώσει και να ενημερωθεί για τις εξελίξεις αλλά και τις αφίξεις προσφύγων στο Κουτσόχερο.

Καθησυχαστικός όσο μπορούσε ο Καλογιάννης με τα δεδομένα να ανατρέπονται από μέρα σε μέρα, ωστόσο μάλλον το… εμπορικό πνεύμα ορισμένων είναι που λειτουργεί «πυροσβεστικά».

Βλέπετε οι θέσεις εργασίας που θα προκύψουν αλλά και το προσφυγικό παραδάκι που ήδη άρχισε να ρέει στην περιοχή έκανε δουλειά βουλώνοντας στόματα.

Τι για καντίνες ετοιμάζονται εντός και εκτός στρατοπέδου, τι ξενοίκιαστοι χώροι στην πλατεία άρχισαν να αποκτούν ενδιαφέρον, τι που ακούγονται φήμες μέχρι και για πιο πυκνά δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ στην περιοχή, αναβρασμός στο χωριό!

Έτσι είναι, ανήσυχη η τοπική κοινωνία αλλά τουλάχιστο να βγάλουμε και το κατιτίς μας, και αίφνης «είναι φίλοι μας οι πρόσφυγες» που θα’ λεγε και ο Δ. Σταρένιος…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ